20 Aralık 2009 Pazar

Güzelbahçefm, Güzelbahçe fm dinle,Güzelbahçe radyosu

Güzelbahçe fm, Güzelbahçefm, Güzelbahçe fm dinle,Güzelbahçe radyosu dostluğun buluştuğu adres
MÜZİĞİN, DOSTLUĞUN,SEVGİNIN ZİRVEYE ÇIKTIĞI YER. En sevilen ve popüler müzikler sizleri bekliyor.Sohbetin en seviyelisi,gelin görün karar verin. dj NaZLi dj Kenan DJ Emre DJESRA DJ Kırmızıgüller radyo fm efm efem radio sohbet chat flatcast tema dinle sohbet chat GüzelbahçeFm Güzelbahçe Fm radyo dinle



RADYOYA GİRİS İCİN TIKLAYIN

Güzelbahçe, İzmir ilinin Yarımada denilen bölgesinde yer alan bir ilçesidir. İlçenin doğusunda Narlıdere, batısında Urla, güneyinde Seferihisar ilçeleri; kuzeyinde Ege Denizi bulunmaktadır.

Sahil bandı Narlıdere ile Zeytinalanı arasında kalan bölümdür. Rahmetli Başkan Ahmet Piriştina'nın ciddi emekleri sonucunda kıyı düzenlemesi yapılmış ve Güzelbahçe kıyısında plaj ve yürüyüş alanı düzenlenmiştir. Türkiye'deki üç askeri liseden olan Maltepe Askeri Lisesi ve Lojmanları da Güzelbahçe'de bulunmaktadır. Kent nüfusu 2008 itibariyle 15.888'dir.

Güzelbahçe'ye; şehir merkezinden (Konak) ulaşım için; 82 (Siteler-Konak), 320 (Bademler-Konak), 209 (Zeytinalanı-Konak), 725 (Urla-F.Altay), 730 (Seferihisar-F.Altay), 735 (Balıklıova-İYTE-F.Altay) numaralı otobüslerle; İzmir Otogarı'na en yakın duraklardan biri olan Halkapınar Metro Durağından ise 8 (Güzelbahçe-Halkapınar Metro) ile ulaşmak mümkündür. Bununla birlikte 9 Yelki Mah.-Güzelbahçe-Yaka Mah. otobüsü ilçe içinde ring ulaşımı sağlamaktadır.

Bölge dahilinde oldukça büyük bir Balık Pazarı bulunmaktadır. Ayrıca ilçede ralli yarışıları yapılıp paraşütle atlama gibi spor etkinlikleri de düzenlenmektedir. Yalı Mahallesi'nde balık lokantaları, Yelki Mahallesi'nde şarap tadım evi mevcuttur. Kavak Yelleri dizisinin lise çekimleri burada (İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi) yapılmıştır.

29 Mart 2009 Yerel seçimleri sonucunda ilçeye bağlı olan Yelki Beldesi kapatılmış; Yelki Mahallesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi olarak ilçe merkezine dahil edilmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Mustafa İNCE Güzelbahçe'nin yeni Belediye Başkanı olmuştur.

Milli Eğitim Vakfı İzmir Özel Okulları, Yamanlar Koleji, Deniz Koleji, Piri Reis İlköğretim Okulu Güzelbahçe ilçesinde bulunmaktadır.

Güzelbahçe ilçesine bağlı 3 köy (Çamlı, Payamlı, Küçükkaya) bulunmaktadır.

Hiç yorum yok: